Gatherweg 22
8171 LC Vaassen
Tel. 06 - 203 606 76
info@dressagehorsesdegathe.nl
< Terug naar het overzicht

Geweldig, zaterdag debuteerde de 8 jarige Gathe’s Dowendy(Contango x Jazz) te Kootwijk in de Grand Prix met bijna 64%.

08/05/2017
Geweldig, zaterdag debuteerde de 8 jarige Gathe’s Dowendy(Contango x Jazz) te Kootwijk in de Grand Prix met bijna 64%. Voor mij als eigenaar, fokker en vooral liefhebber van topsport dressuurpaarden een mijlpaal!!

Acht jaar geleden als “leek”gestart met de Stoeterij de Gathe door de aankoop van 4 kwaliteitsvolle veulens waar Gathe’s Dowendy er 1 van was. Het waren jaren van scouten, investeren, veel leren van anderen, incasseren maar vooral ook genieten van de paarden en de mensen erom heen.

Langs deze weg wil ik als eerste Yvonne Snieder, amazone van Dowendy, bedanken voor haar enorme inzet als vakvrouw die met veel geduld Dowendy heeft opgeleid tot dit niveau. Loucky Hagens-Groosman bedankt dat je Dowendy ons hebt gegund en niet te vergeten Alexandra van der Peijl die haar met succes keuringsklaar en zadelmak heeft gemaakt met als resultaat het Elite predicaat. Alexandra wees mij op haar kwaliteit als sportpaard. Zonder dit advies was Dowendy niet zover gekomen.

Koen Brinkman bedankt voor de tip dat ze te koop kwam, trainers Johan Hamminga, Diederik en Alex Vn Silfhout en Tonnie Huberts bedankt voor jullie deskundige begeleiding. 
Dierenkliniek Wolvega voor de veterinaire begeleiding en Pensionstal De Hanestreek voor de geweldige verzorging en stalling.

Als laatste wil ik Ele Snieder en mijn vader bedanken voor het werk achter de schermen wat van zeer grootte waarde is geweest!

Oei en nu vergeet ik bijna Petra Duindam voor haar geweldig hand en spandiensten tijdens het op wedstrijd gaan. Bedankt Petra!!
 


/


/